Szolgáltatások

Ügyfeleink részére széleskörű szolgáltatást biztosítunk a tűzoltó készülék karbantartás területén. A vállalkozás helyszínén elvégezzük a készülék éves karbantartását, javítás, illetve közép/teljes karbantartás esetén cserekészüléket biztosítunk a javítás idejére. Elektronikus nyilvántartásunknak köszönhetően a ciklusidőket számon tartjuk, hogy ne ügyfelünk gondja legyen. 
Bővebb információkért keressen minket elérhetőségeinken.

Új beruházások vízhozam mérését, meglévő tűzcsapok ellenőrzését, újak forgalmazását, meghibásodott tűzcsapok lehetőség szerinti javítását, cseréjét vállaljuk. Bővebb információkért keressen minket elérhetőségeinken.

Tüzivíz tározók ellenőrzése, 5 éves karbantartása. Nagyon sok víztározó csak a megépítésig kap gondoskodást, viszont a többi tűzvédelmi berendezéshez hasonlóan karbantartási kötelezettsége van. Cégünk vállalja a rendszeres éves  és ötéves karbantartások és felülvizsgálatok elvégzését. Egyedi vákuumozó rendszerünkkel gyorsan megállapítható a szerkezetek tömítettsége, működőképessége. Segítséget nyújtunk a költséghatékony fenntartási költségekben.  Bővebb információkért keressen minket elérhetőségeinken.

Cégünk több éves tapasztalattal látja el a környékbeli vállalkozások tűz- és munkavédelmi feladatait. Elkészítjük a szükséges dokumentációkat, előzetes, rendszeres és rendkívüli oktatásokat bonyolítunk le, akár helyszín biztosításával. Tanácsadást nyújtunk a felmerülő kérdések kezelésében. Amennyiben szeretné, hogy cége megfeleljen a jogszabályi előírásoknak, keressen minket megadott elérhetőségeink valamelyikén bizalommal.

Tűzoltó készülékjavításhoz olyan átfogó programrendszert tudunk biztosítani, amely a számlázás , raktározás, tűzoltó készülék nyilvántartás, amortizáció, ügyfélnyilvántartó, Tűz és munkavédelem és leltározást képes  együttesen kezelni. A program egy teljes tűzvédelmi vállalkozás összes feladatkörére alkalmas. Az egyszerűen elsajátítható magyar nyelvű program alkalmas kintlévőségek, lejárt fizetési határidők, készletkimutatások lekérdezésére. 

Telefonos applikáció, amely QR kód leolvasással segíti az ellenőrzéseket.

Bővebb információkért keressen minket elérhetőségeinken.